img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-9-2019 12:09

Twee Limburgse VIP modellen bij Fashion Event Roermond

Roermond - Op zaterdag 28 september 2019 wordt in de binnenstad van Roermond weer de rode loper uitgerold voor het bekende Fashion Event. Ondernemers uit de Roermondse binnenstad werken deze dag samen om de nieuwste herfst- en wintermode te showen. Ditmaal met twee bijzondere modellen: Wethouder Angely Waajen en gedeputeerde Ger Koopmans.   

img

Gedeputeerde van de Provincie Limburg, Ger Koopmans loopt tussen 14.00 en 15.00 uur mee in kleding van Hillstreet. Wethouder Economische zaken gemeente Roermond, Angely Waajen loopt alle shows mee in kleding van Jeans Centre.

Organisator Diana Wirtz is blij met de deelname van de VIP modellen: “Het Fashion Event wordt al bijna 10 jaar georganiseerd in Roermond en heeft in die tijd bekendheid opgebouwd in Roermond en omstreken. Het is een mooi event dat de samenwerking tussen de ondernemers laat zien en de shows worden altijd warm ontvangen door het publiek.”

De modeshows beginnen om 11.30, 13.00, 14.30 en 15.30 uur. Naast kledingzaken doen ook schoenwinkels, restaurants, parfumeries en een cadeauwinkel mee.

Foto: Cord Beckmann

Tags
Wellicht interessant