img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-9-2019 12:34

Officiële opening ontmoetingsruimte Neel Ontmoet

Maasniel - Op vrijdag 27 september 2019 heeft wethouder Marianne Smitsmans van de gemeente Roermond de ontmoetingsruimte Neel Ontmoet officieel geopend. Neel Ontmoet is een ontmoetingsplaats voor alle 60-plussers uit Maasniel en omgeving en heeft als doel mensen uit hun isolement te halen. Iedereen is van harte welkom.

Om Neel Ontmoet mogelijk te maken zijn Dagbesteding Klein Kerkeveldt en Hoeskamer ’t Sjtulpke afgelopen zomer opgegaan in Neel Ontmoet. Proteion en Wel.kom zijn daarvoor een samenwerking aangegaan.
 
Bij Neel Ontmoet kan iedereen op eigen initiatief terecht; een indicatie is niet nodig. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol bij Neel Ontmoet. Samen met de bezoekers stemmen zij af welke activiteiten georganiseerd worden. Zo kunnen de vrijwilligers hun eigen interesses en talenten maximaal inzetten en krijgen de bezoekers een gevarieerd aanbod aan activiteiten aangeboden. 
 
Neel Ontmoet is open op maandag, woensdag en vrijdag van 9.30 – 16.00 uur en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur. Op maandag, woensdag en vrijdag wordt tussen de middag een warme maaltijd verzorgd.

Neel Ontmoet ligt op Kerkeveldlaan 43 in Maasniel.
 
Wilt u ook vrijwilliger worden neem dan contact op met Paul van Loosbroek per e-mail via p.vanloosbroek@welkom.nu of telefonisch via 0475 - 345135.

Foto en video: DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant