img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-10-2019 12:42

Boekenmarkt in én abseilen van kerk in Horn

Horn - Op zaterdag 12 oktober en zondag 13 oktober 2019 organiseert het kerkbestuur van de St. Martinusparochie in Horn een grote boekenmarkt in de kerk. Onder het motto 'het is tijd voor verlichting' worden allerlei acties op touw gezet om de verlichting van het torenuurwerk van de kerk te bekostigen. Een heel bijzondere actie is het abseilen van de kerktoren op zondag 13 oktober!

img

Naast de boekenmarkt (waar ook lp's, cd's en stripboeken te koop zijn) kunt u in de kerk ook doopjurkjes, doopdoeken en foto’s komen bekijken die door mensen uit Horn en omgeving beschikbaar zijn gesteld. Verder staat er een ‘boekentoren’, een kunstwerk vervaardigd door Jan Vesters. De bezoeker mag raden hoeveel boeken hierin zijn verwerkt. 

Op zondag 13 oktober kunt u onder leiding van ervaringsdeskundige Ger Eenens tegen betaling (€ 25) tussen 13 en 17 uur abseilen van de kerktoren. Een unieke kans om vanaf deze hoogte ‘een sprong in het diepe’ te wagen. 
 
Het kerkbestuur hoopt met deze activiteiten al een gedeelte van de restauratiewerkzaamheden te kunnen bekostigen. 

De opbrengst van al deze activiteiten zal echter niet de totale kosten dekken. Daarom vraagt het kerkbestuur iedereen die Horn en de parochie St. Martinus een warm hart toedraagt om een vrijwillige bijdrage in de extra kosten. Uw donatie op rekeningnummer NL50 RABO 0123401100 wordt zeer op prijs gesteld.

Locatie: St. Martinuskerk, Raadhuisplein 7, Horn

Data en tijden: zaterdag 12 oktober en zondag 13 oktober 2019, van 10 tot 17 uur 

De toegang is gratis. 

Wellicht interessant