img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-10-2019 15:00

Fifty+ ViTT bij Westa Tafeltennis in Wessem

Wessem - Fifty+ ViTT is het laagdrempelige tafeltennisprogramma van Westa Tafeltennis voor 50+ers in Maasgouw.  De wekelijkse training is gericht op het verbeteren/behoud van uw conditie en beweeglijkheid door middel van diverse tafeltennisoefeningen. Op een verantwoorde, sportieve en gezellige wijze werken aan uw fitheid samen met leeftijdsgenoten. Elke donderdagochtend.

img

Fifty+ ViTT is een vitaliteitsprogramma dat ontwikkeld is voor tafeltennis. Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit thema wordt maatschappelijk steeds belangrijker, omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. De groep ouderen groeit versneld. Westa Tafeltennis speelt hierop in en wil iedereen laten ervaren hoe laagdrempelig, gezellig en fit je wordt van tafeltennis. In het programma Fifty+ ViTT wordt gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. 

Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u aan de slag om u fitter te voelen. Elke donderdagmorgen wordt u een bewegingsprogramma aangeboden door een enthousiaste trainer. Na afloop van de training is er de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken. Ook is er ruimte om onder het genot van een drankje te kaarten, dammen of schaken. Een gezellige nazit om sociale contacten verder uit te diepen. 

Locatie: Tafeltenniscentrum Wessem, Kloosterlaan 6B, Wessem

Tijd: elke donderdag, van 10 tot 11.30 uur 

Kosten: strippenkaart € 50 (10 weken, inclusief koffie/thee), maar u kunt natuurlijk eerst een paar keer gratis proberen.  

Aanmelden kan per e-mail via secretariaat@westa.nl

Kijk ook naar onze videoreportage over Fifty+ ViTT.

Wellicht interessant