img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-10-2019 12:55

Filmavond met Vrienden van Toon Hermans Huis Roermond

Roermond - De Vrienden van het Toon Hermans Huis nodigen u van harte uit voor de speciale voorpremière van de Franse film Hors Normes in Foroxity Roermond op maandag 25 november 2019. € 10 per verkocht kaartje komt ten goede aan het Toon Hermans Huis Roermond, een plek waar iedereen die (in)direct met kanker wordt geconfronteerd sinds 2015 terechtkan. 

img

Kanker eist zowel lichamelijk als emotioneel, mentaal en sociaal een zware tol. Dat vraagt veel van de betrokkenen en hun omgeving. Door laagdrempelige activiteiten en persoonlijke gesprekken biedt het inloophuis Toon Hermans Huis steun en een luisterend oor.

Door deel te nemen aan deze eerste filmavond kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan het onmisbare werk van het Toon Hermans Huis in Roermond.  € 10 per verkocht kaartje komt ten goede aan het Huis. 
Over de film:

Hors Normes (The Specials) is de nieuwe film van de makers van Intouchables - Eric Toledano en Olivier Nakache - met hoofdrollen voor Vincent Cassel en Reda Kateb. Bruno en Malik leiden jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van kinderen met autisme.  

Het programma op 25 november 2019:
19.30 uur - ontvangst 
20.00 uur - welkomstwoord en videoboodschap van Floor Jansen (Nightwish/Beste Zangers)
20.10 uur - start film
22.05 uur - nazit met hapjes (drankjes voor eigen rekening)

Een kaartje kost € 20 en kunt u hier bestellen. 

Afbeelding via THHR

Tags
Wellicht interessant