img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-10-2019 10:30

Shakedown - Soul, Funk & R&B in de ECI Cultuurfabriek

Roermond - Op zaterdag 9 november 2019 is de ECI Cultuurfabriek in Roermond dé ontmoetingsplek voor iedereen die van Soul, Funk en R&B houdt. DJ Fun Quichot, DJ Skizm & DJ Koenie, geen onbekenden in het Roermondse uitgaansleven, bundelen hun krachten in The Funky Force! De heren misten een avond in Roermond waar ze zelf graag naar toe willen gaan en dus bedachten ze zelf hun perfecte stapavond! 

Een avond met goede Funk, Soul en R&B, maar ook met hedendaagse Soul en Funk gerelateerde stijlen. Dus niet alleen de krakers uit vervlogen tijden waarop je niet stil kan blijven staan, maar ook verassende, nieuwe pareltjes uit hun enorme collectie. 

Ze gaan zich 100% inzetten om van de sfeervolle dansvloer een ontmoetingsplek te maken voor alle soul, funk en R&B liefhebbers.

Locatie: popzaal, ECI Cultuurfabriek, ECI, Roermond

Datum en tijd: zaterdag 9 november 2019, aanvang 21 uur

Tickets: € 7,50 in de voorverkoop via deze link of € 12,50 terplekke op de avond zelf. Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.

Parkeren: ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis), Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen), parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Meer informatie? Klik hier.
 

Tags
Wellicht interessant