img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-7-2020 03:15

Deelnemers Nationale Duurzame Huizen Route gezocht

Beesel/Leudal/Maasgouw/Weert - 6 juli 2020 - Op zaterdag 31 oktober en zaterdag 7 november 2020 kun je je woning openstellen voor bezoekers of meedoen aan de verkiezing van het 'Duurzaamste huis van Nederland'. Alle voorbeeldwoningen op de website van de Duurzame Huizen Route kunnen meedoen. Staat jouw woning daar nog niet tussen? Meld dan eerst jouw woning aan als voorbeeld en help anderen op weg.

Huiseigenaren kunnen zich tot dinsdag 8 september 2020 aanmelden voor de verkiezing en maken kans op één van de mooie prijzen.

Heb je ervaring opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen zoals isolatie, zonnecollectoren of bijvoorbeeld een warmtepomp? Dan kun je kennis en ervaringen delen met anderen via de National Duurzame Huizen Route. 

 

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar ervaringen met duurzaam bouwen en wonen centraal staan. Op het platform kun je ervaringen met de duurzame maatregelen delen en vragen van andere huiseigenaren beantwoorden. Dit initiatief wordt ondersteund door onder andere de gemeenten Beesel, Leudal, Maasgouw en Weert en moedigt inwoners aan om hun woning aan te melden als voorbeeld.

 

Binnenkijken bij een duurzaam huis?

 

Binnenkort zijn er online thematours. Hierbij geeft een huiseigenaar uitleg over de duurzame maatregelen in zijn woning via een online presentatie voor maximaal 8 deelnemers en er is ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Als je jouw huis aanmeldt, ontvang je ook een uitnodiging om deel te nemen aan de activiteiten.

Stockfoto

  

 

 

Tags
Wellicht interessant