img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-9-2020 11:00

Nationale Duurzame Huizen Route in Midden-Limburg

UPDDATE - 23 oktober 2020 - Vanwege de coronamaatregelen kan de geplande Duurzame Huizen Route op 31 oktober en 7 november niet doorgaan. Wel online!

Beesel/Leudal/Maasgouw/Weert - 31 oktober - Op zaterdag 31 oktober en zaterdag 7 november 2020 kun je je woning openstellen voor bezoekers of meedoen aan de verkiezing van het 'Duurzaamste huis van Nederland'. Wil je meer weten over duurzaam wonen en wil je duurzame woningen bezoeken in jouw eigen regio? Alle deelnemende woningen staan op de website van de Duurzame Huizen Route.  

img

Deelname aan Duurzame Huizen Route

Heb je ervaring opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen zoals isolatie, zonnecollectoren of bijvoorbeeld een warmtepomp? Dan kun je kennis en ervaringen delen met anderen via de Nationale Duurzame Huizen Route. Meld jouw huis hier aan.  

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar ervaringen met duurzaam bouwen en wonen centraal staan. Op het platform kun je ervaringen met de duurzame maatregelen delen en vragen van andere huiseigenaren beantwoorden. Dit initiatief wordt ondersteund door onder andere de gemeenten Beesel, Leudal, Maasgouw en Weert en moedigt inwoners aan om hun woning aan te melden als voorbeeld.

Binnenkijken bij een duurzaam huis?

Wil je meer weten over een bepaald type huis of over hoe een maatregel is toegepast in een woning? Meld je aan voor één van de online thematours! Tijdens de presentatie leer je over een specifiek onderwerp en kom je tot een beter plan voor je eigen woning. De online thematours zijn een alternatief voor de reguliere thematours, die vanwege de corona-crisis niet door kunnen gaan

Stockfoto

Tags
Wellicht interessant