img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-11-2019 04:15

Koninklijke Erepenning voor Harmonie De Drie Horens uit Horn

Roermond - Op zondag 3 november 2019 ontving Harmonie De Drie Horens uit Horn de Koninklijke Erepenning met bijbehorende Oorkonde uit handen van burgemeester Désirée Schmalschläger van de gemeente Leudal. Dit gebeurde tijdens het galaconcert van de Harmonie in De Oranjerie in Roermond ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Harmonie uit Horn. 

De viering van het 100-jarig is gedurende het hele jaar 2019 gevierd. Zo was de feestelijke opening van het jubileumjaar in januari, in maart de presentatie van het Jubileumboek en een reünie van oud-leden. In april vond een schoolconcert plaats en in juni het Dorpsfestival.

Op zondag 3 november werd een Galaconcert georganiseerd in Theaterhotel De Oranjerie. Dit is het hoogtepunt van het jubileumjaar voor de Harmonie. 

De uitreiking van de Koninklijke erepenning is een mooie toevoeging. Het is een verdienste voor het vele werk en de energie die de leden en ook oud-leden in deze vereniging hebben gestoken.

De Koninklijke Erepenning is een ereteken dat kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen of instellingen dan wel aan sportverenigingen. Het symboliseert het respect en de waardering die de Koning heeft voor bijzondere verdiensten van de ontvanger.

Foto's: Leon van Lier (erepenning) / gemeente Leudal (Harmonie De Drie Horens) 

Tags
Wellicht interessant