img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-11-2019 11:50

Informatiebijeenkomst project ‘Hart voor Roermond’

Roermond - Stichting bewonersgroep Kitskensberg e.o. organiseert op dinsdag 19 november 2019 een informatiebijeenkomst over het project ‘Hart voor Roermond’, een samenwerking van de gemeente Roermond, Ambulance Zorg Limburg-Noord en de lokale EHBO-verenigingen. Het doel is om een (vrijwilligers)netwerk te realiseren in de wijken Kitskensberg en de Kemp om eerste hulp te verlenen.

De informatieavond is bedoeld voor: 

- mensen die interesse hebben en meer willen weten over het project;-
- mensen die zich (misschien) willen opgeven als vrijwilliger;
- vrijwilligersorganisaties, particulieren, bedrijven of instellingen die een AED hebben of deze willen aanschaffen en willen meedoen aan het project.

U wordt geïnformeerd over het project ‘Hart voor Roermond’, een samenwerking van de gemeente Roermond, Ambulance Zorg Limburg-Noord en de lokale EHBO-verenigingen. Het doel is om middels dit project een netwerk van burgers (vrijwilligers) te realiseren in de wijken Kitskensberg e.o.  en de Kemp, die de eerste hulp kunnen verlenen.

Daarnaast is het streven om AED’s verspreid in de wijken te plaatsen die de vrijwilligers in situaties van een plotselinge hartstilstand kunnen gebruiken. Er zijn voldoende vrijwillige burgerhulpverleners nodig om als stichting een AED voor de wijk te kunnen aanschaffen.

Meer informatie vindt u op de website www.burgerhulpverleninglimburg.nl

Locatie: Wijkaccommodatie ’t Trefpunt, Javastraat 31, Roermond

Datum en tijd:  dinsdag 19 november 2019, van 19 tot 20.30 uur

Toegang is gratis.

Kunt u de startbijeenkomst niet bijwonen en bent u wel geïnteresseerd in deelname aan het project? Neem dan contact op met Theo Schrijnemaekers per e-mail via bhl@ambulancezorgln.nl of  harrie.kellenaers@ziggo.nl
 
 

Tags
Wellicht interessant