img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-11-2019 02:00

Winterverhalen met Tante Thee Theater

Herten / Swalmen - De winter is het ideale seizoen om binnen te lezen en te genieten van mooie verhalen. Het wordt nog leuker als je dat samen doet! Daarom organiseren de Bibliotheek Bibliorura en Tante Thee Theater op woensdag 11 en 18 december 2019 in Herten en Swalmen twee winterverhalenmiddagen voor jong én oud.

Bewoners, verzorgers, kinderen, kleinkinderen en andere bezoekers; iedereen is welkom om samen te komen kijken naar hoe Tante Thee het boek ‘Wat een winterslaap!’ tot leven wekt.

Het verhaal ‘Wat een winterslaap!’ van Katy Hudson gaat over Schildpad, die niet van de winter houdt en daarom op zoek gaat naar een rustig plekje voor een winterslaap. Maar steeds als hij bijna in slaap gevallen is, wordt hij gestoord door een van zijn dierenvrienden. Gaat het Schildpad lukken om toch een slaapplekje te vinden?

woensdag 11 december: woonzorgcentrum Herte, Op de Steen 81, Herten 

woensdag 18 december: woonzorgcentrum Amaliahof, Prins Willem Alexanderstraat 1, Swalmen
 
Aanvang op beide dagen: 15 uur
Geschikt voor alle leeftijden. Toegang is gratis.

Aanmelden:

Bewoners en medewerkers van woonzorgcentra Amaliahof en Herte hoeven zich niet aan te melden. Overige bezoekers wel en dat kan via deze link. Wees er snel bij, want vol = vol. 

Tags
Wellicht interessant