img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-11-2019 04:15

Pop-up Kerstrestaurant - 750 Roermondenaren samen aan tafel

Roermond - Op vrijdag 13 december 2019 wordt de Ernst Casimirpassage omgebouwd tot een sfeervol pop-up Kerstrestaurant 'ROERMONDVOL'. Een ideale en smakelijke gelegenheid voor de inwoners van Roermond e.o. om samen het gesprek aan te gaan. Omwonenden en geselecteerde vrijwilligers worden uitgenodigd, voor de overige stoelen zijn nog kaarten te koop. 

img

Fysiek wordt de binnenstad van Roermond verbonden met het Designer Outlet Roermond en symbolisch worden mensen met elkaar verbonden. 

De passage wordt aangekleed met sfeerverlichting, kerstbomen en feestelijke muziek. Hierdoor is het grootschalig, maar toch intiem. Vanuit twee keukens worden de 750 gasten van het pop-up restaurant bediend.  

Locatie: Ernst Casimirpassage, Roermond

Datum en tijd: vrijdag 13 december 2019, aanvang 18.15 uur

Kaarten: € 7,50 p.p. inclusief driegangenmenu en twee drankjes. Ze zijn te bestellen via deze link.  Wees er snel bij, want vol = vol.

ROERMONDVOL samen aan tafel is één van de evenementen onder het thema ‘ROERMONDVOL licht’. ‘ROERMONDVOL licht’ is een initiatief van de BIZ Binnenstadondernemers, Gemeente Roermond, Designer Outlet Roermond en Citymanagement Roermond.


  

Tags
Wellicht interessant