img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-11-2019 02:55

Stichting Spantenhal Neer en ’t Maasveld versterken samenwerking

Neer- Met nog enkele maanden te gaan voordat de renovatie van Sporthal ’t Maasveld (voorheen Spantenhal) van start gaat, versterken ’t Maasveld en de Stichting Spantenhal Neer (SSN) hun samenwerking, o.a. met een online reserveringssysteem via de website van 't Maasveld.  In verband met de renovatie is de sporthal niet beschikbaar tussen 27 april en 3 september 2020.   

Stichting Spantenhal Neer runt de sporthal en vindt het belangrijk om sporten onder jeugd te stimuleren. Voor jeugd tot en met 18 jaar geldt een gereduceerd tarief in de periode van 1 december 2019 tot en met 28 februari 2020 van maandag tot en met vrijdag. Dit gereduceerde tarief is niet geldig op zater-, zon- en feestdagen.

In de sporthal vinden ook met enige regelmaat evenementen, recepties en concerten plaats. Ook voor bedrijfspresentaties, shows voor kleindieren en recepties voor o.a. verenigingen is de hal geschikt. Ook het buitenterrein kan als locatie worden gebruikt. Meer informatie? Mail dan naar info@sporthal-ligteveld-neer.nl.

Sporthal 't Maasveld ligt op het huidige Sportpark ’t Ligteveld in Neer en wordt gerund door SSN (Stichting Spantenhal Neer), opgericht in 1990. De  hal komt voort uit de vroegere ballonhal. Door een storm is deze ballonhal verwoest en het werd snel duidelijk dat de hal in deze vorm niet meer terug zou keren. Zo heeft deze groep vrijwilligers de handen ineen geslagen om een nieuwe permanente accommodatie te realiseren. Deze wordt in 2020 gerenoveerd. Deze zal voor het nieuwe sportseizoen (september 2020) klaar zijn.  

Foto's: 't Maasveld (Dirty Daddies tijdens Lightfield Festival en Zaalvoetbalvereniging De Gastronoom)

Wellicht interessant