img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-12-2019 04:00

Koninklijke Onderscheiding voor Patrick Ramakers uit Roermond

Roermond - Op zaterdag 14 december 2019 heeft Patrick Ramakers (53) uit Roermond uit handen van loco-burgemeester Marianne Smitsmans-Burhenne een Koninklijke Onderscheiding ontvangen tijdens zijn officiële afscheid als bestuurslid van de Stichting Gehandicapten Platform Roermond. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

img

Patrick Ramakers is medeoprichter en al meer dan 20 jaar secretaris van het Gehandicapten Platform Roermond. Dit Platform adviseert de gemeente Roermond over het beleid ten aanzien van mensen met een beperking. Zijn actieve bijdrage heeft ertoe bijgedragen dat mensen met een beperking op een volwaardige manier kunnen meedoen in onze samenleving. 

Daarnaast is hij ook actief als bestuurslid van Boccia Roermond. Boccia is een paralympische bal- en werpsport, verwant met pétanque en jeu de boules en wordt met name beoefend door mensen met een zware motorische beperking. In het verleden was hij ook actief als bestuurslid en vrijwilliger bij het Longfonds, afdeling Roermond.

Foto: Leon van Lier

Tags
Wellicht interessant