img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-1-2020 02:30

N280 Roermond - werkzaamheden vanaf eind januari 2020

Roermond - Vanaf donderdag 23 januari 2020 beginnen de voorbereidende werkzaamheden aan de volgende fase van de verdiepte ligging van de N280, vanaf de kruising Wilhelminasingel tot aan de Louis Raemaekersbrug te Roermond. Het bouwen van de verdiepte ligging start halverwege februari 2020. Alle bestemmingen blijven bereikbaar, via tijdelijk aangelegde wegen.

Wat betekent dit concreet voor u als weggebruiker?

- Verkeer kan gewoon over de N280 en de tijdelijke wegen blijven rijden.
- Bestemmingen in de Mijnheerkensweg, zoals DCO van Iersel, Euromaster en City Hub, zijn bereikbaar vanuit het oosten via de nieuwe verdiepte ligging Mijnheerkensweg. Volg de bewegwijzering.
- Het Designer Outlet Roermond P1 is niet bereikbaar via de N280. Deze is bereikbaar via de rotonde en de verdiepte ligging Mijnheerkensweg. Volg de bewegwijzering.
- De bypass op de Mijnheerkensweg wordt ingericht voor eenrichtingsverkeer: verkeer is alleen mogelijk vanaf de Mijnheerkensweg richting de Schipperswal.
- Om vanuit de Schipperswal de N280 en de Mijnheerkensweg te bereiken kunt u de bewegwijzering over de verdiepte ligging van de N280 volgen.

Adviesroutes: 
- Voor doorgaand verkeer op de N280 en verkeer naar Roermond Oost, Leeuwen en bedrijventerrein Willem-Alexander is het advies om via de A73 te rijden en afslag (19) Roermond te nemen.
- Plaatselijk verkeer wordt geadviseerd Roermond te verlaten door op de Singelring te rijden via de Maastrichterweg (richting Weert en Eindhoven) of de Koninginnelaan (richting Venlo en Swalmen).

Er gelden 4 omleidingsroutes voor gemotoriseerd verkeer. 

Meer informatie? Klik hier

Foto: N280verbindtRoermond.nl

Tags
Wellicht interessant