img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-2-2020 12:59

'Songs for Freedom' op Bevrijdingsfestival Limburg

Roermond - Bevrijdingsfestival Limburg organiseert samen met het Prins Bernhard Cultuurfonds de songcontest 'Songs For Freedom'. Muzikanten, componisten en tekstschrijvers uit Limburg krijgen de kans om hun eigen Song for Freedom te laten horen. De winnaar mag het Bevrijdingsfestival Limburg 2020 openen op het hoofdpodium. Insturen kan tot zondag 1 maart 2020. De finale is op maandag 16 maart 2020 in Roermond. 

img

Uit alle inzendingen worden vijf finalisten gekozen door een muzikaal panel. De finalisten worden uitgenodigd om tijdens de finale in Foroxity Roermond op 16 maart 2020 hun Song For Freedom live te laten horen. Tijdens deze finale zal het festival tevens bekendmaken wie er nog meer zal optreden de diverse podia. Wie de finale wint, mag Bevrijdingsfestival Limburg 2020 openen op het hoofdpodium.

Daarnaast zal het nummer ook worden opgenomen in de studio van The Rock Station, begeleid door Bram van Rens en uitgebracht worden op alle streamingdiensten door WMDigital. Tevens zal er een videoclip gemaakt worden door MCSharQ op een unieke locatie.

Songs For Freedom wordt mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het Cultuurfonds ondersteunt bijzondere projecten op het gebied van muziek.  

Ben je een producer, singer-songwriter, speel je in een band of maak je op een andere manier muziek? Iedereen kan deelnemen, ongeacht het muziekgenre.

Meer informatie? Stuur dan een e-mail naar songsforfreedom@bevrijdingsfestivallimburg.nl

Zie voor alle voorwaarden deze pagina.

Tags
Wellicht interessant