img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-3-2020 15:55

Muzikale culinaire avond met Harmonie Amicitia Roggel gaat NIET door

Roggel - Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus gaat dit concert op 18 april 2020 niet door. Het is op dit moment nog niet bekend of het dinerconcert helemaal wordt geannuleerd of wordt verplaatst naar een nader te bepalen latere datum. 

img

Op zaterdag 18 april 2020 geeft Harmonie Amicitia uit Roggel een bijzonder dinerconcert met als thema 'Mediterranee'. Het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis door diverse landen aan de Middellandse Zee en kan 'onderweg' genieten van een viergangen diner, verzorgd door het team van Café Sjrake uit Roggel. Vocale solisten zijn Renée Steenvoorden en Eugène Coenen.  

De bezoekers kunnen luisteren naar een groot aantal muzikale werken van de harmonie. Het concert start met een aantal mooie traditioneel / klassieke harmoniestukken. Daarna kan het publiek genieten van bekende filmmuziek, ondersteund door beelden op het witte doek. Het laatste gedeelte van het concert zijn meer moderne werken, ondersteund door de vocale solisten Renée Steenvoorden en Eugène Coenen.

Tussen de muziekwerken door worden de bezoekers getrakteerd op een heerlijk 4-gangen diner, verzorgd door het team van Café Sjrake. Ook de gerechten in dit menu staan in het teken van Griekenland, Spanje, Frankrijk en Italië. Uiteraard is er gezorgd voor bijpassende wijnen, geselecteerd door wijnhuis ‘La Bouteille’. 

Datum en tijd: zaterdag 18 april 2020, aanvang 19.30 uur (zaal open 18.45 uur)

Locatie: La Rochelle, Pastoor Hanraetsstraat 7a, Roggel

Kaarten: € 25 (concert en diner). De toegangskaarten zijn tot en met 11 april te koop bij ‘TOP 1 Toys Coenen’, Molenweg 17 in Roggel.  

Wellicht interessant