img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-4-2020 02:22

Even bijpraten - DeltaLimburg.nl in coronatijd

Roggel - 20 april 2020 - Deze ‘coronatijd’ heeft natuurlijk ook een impact op DeltaLimburg.nl en op ons team. Juist in deze tijd is het onze missie om vooral door te gaan en jullie op de hoogte te houden van klein en groot nieuws, positief en verdrietig. We zijn diep onder de indruk van de vele kleine en grote initiatieven die overal ontstaan om elkaar bij te staan en elkaar een hart onder de riem te steken. Inspirerend!

img

Het zal jullie wellicht al zijn opgevallen dat Fred en Gerard geen videoreportages maken op dit moment. Om uiteenlopende redenen zijn beide mannen tijdelijk thuis. We hebben natuurlijk wel regelmatig contact met elkaar. Onze verslaggeefster Claire studeert Journalistiek in Utrecht en ze vertelde dat ze op dit moment in Utrecht vastzit, gelukkig is ze zelf gezond. Zelf ben ik vijf weken ziek geweest door drie elkaar opvolgende virussen (geen corona) en ook al ben ik weer beter, ook ik blijf zoveel mogelijk thuis. Nu is dat niet zo moeilijk, want ik werk altijd al vanuit thuis. Mijn werk gaat dan ook gewoon door, alleen nu zonder externe afspraken. Lang leve de telefoon en e-mail!

Pieter en Leon zijn allebei in goede gezondheid en nog wel (heel) actief. In onze serie ‘Maasgouw in de ban van corona’ geeft Pieter een kijkje achter de schermen bij diverse organisaties, want deze tijd heeft op iedereen een (grote) impact. Binnenkort gaat de serie verder als ‘In de ban van corona’. Met onder andere een aflevering met het MKB Limburg.

Juist in deze tijd is het onze missie om vooral door te gaan en we nodigen jullie graag uit om ons op de hoogte te houden van jullie activiteiten (via onze FB-pagina of per e-mail via info@deltalimburg.nl). We zijn diep onder de indruk van de vele kleine en grote initiatieven die overal ontstaan om elkaar bij te staan en elkaar een hart onder de riem te steken. Inspirerend!

Langs deze weg wil ik iedereen heel veel sterkte toewensen, het is voor iedereen - ook voor ons - een verwarrende, spannende tijd en niemand weet nog hoe de toekomst eruit gaat zien. Die onzekerheid maakt het allemaal extra moeilijk en dan zijn er ook nog zovelen met een zieke of zelfs overleden dierbare. Het is bijna niet te bevatten allemaal. Mijn hart gaat uit naar al die getroffen families.

Stay strong en keep safe!

Hartelijke groet,

Helian van Lier, Hoofdredacteur

Tags
Wellicht interessant