img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-4-2020 03:13

'Hand in hand' tijdens Koningsdag met Ben Bizzie

Leudal - De Koningsspelen kunnen dit jaar niet doorgaan vanwege corona. Ben Bizzie heeft daarom samen met de beweegcoaches van Leudal Leeft allemaal leuke en sportieve dingen bedacht voor jong en oud om mee te doen. In heel Leudal brengt Ben Bizzie zo honderden kinderen en ouderen samen én op gepaste afstand in beweging op vrijdag 24 april 2020. 

Koningsweek
Deze hele week kunnen kinderen lekker creatief en sportief aan de slag. Zoals oefenen voor de Ben Bizzie Dans of het maken van de mooiste Handcreaties. Veel staat in het teken van het thema 'hand in hand'. Iedereen kan meedoen en zo samen én op gepaste afstand in beweging komen.

Ben Bizzie Koningsspelen Live
De week wordt op vrijdag 24 april om 13 uur afgesloten met Ben Bizzie Live en Beweegbingo waar ook ouderen aan mee kunnen doen. Via een link op de website van www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie kan iedereen digitaal meedoen. Tot slot heeft Ben Bizzie voor alle kinderen een speciale uitgave van het Ben Bizzie Boek vol spellen om samen met het gezin te spelen.

De Beweegbingo is voor alle leeftijden. Iedereen kan meedoen en in beweging komen. Er is een speciale bingokaart gemaakt voor ouderen zodat ook zij kras en krachtig kunnen blijven. En natuurlijk mogen papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook aansluiten bij de Ben Bizzie Live Koningsspelen en meedoen met de bingo.
 
Ontdek alle (digitale) activiteiten, bingokaarten, sporten en spellen op www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie. Of volg alles via de Facebookpagina Leudal Leeft.

Tags
Wellicht interessant