img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-5-2020 12:48

Online collecteren voor het Longfonds - doe je mee?

11 mei 2020 - Door corona kunnen 30.000 collectanten tijdens de collecteweek van 11 tot en met 16 mei 2020 niet langs de deuren met de collectebus. In plaats daarvan organiseert het Longfonds de collecte online. Doe je mee? Maak je eigen collectebus aan op longfonds.digicollect.nl en steun hiermee doorslaggevend longonderzoek.

img

Corona beneemt ons de adem

Het Longfonds strijdt voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte. Zij voelen zich in deze onzekere tijden extra kwetsbaar. Ook zet het fonds zich in voor iedereen die blijvende longschade overhoudt aan het coronavirus via het verstrekken van informatie en met een luisterend oor. Meer dan ooit is het belangrijk om doorslaggevend onderzoek naar longherstel mogelijk te maken. Daarvoor is veel geld nodig, geld dat samen wordt opgehaald met de collecte.

Maak je eigen online collectebus

Dit is heel eenvoudig en in een paar minuten gedaan. Als je je collectebus hebt aangemaakt, kun je deze delen via e-mail of je socialemediakanalen, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Ook is er de mogelijkheid om je bus te delen via WhatsApp.

Laat je inspireren door mede-collectanten en maak ook je eigen collectebus aan op longfonds.digicollect.nl

Wellicht interessant