img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-5-2020 11:15

Kookactiviteit voor mannen bij het Toon Hermans Huis Roermond

Roermond - Zodra het Toon Hermans Huis Roermond weer opengaat (in verband met het coronavirus in elk geval gesloten tot 2 juni 2020) wordt een maandelijkse kookactiviteit voor mannen georganiseerd. Wil je graag beter leren koken en/of vind je het gezellig om een maaltijd te bereiden in een mannengroep? Meld je dan aan!

img

De kookactiviteit wordt eenmaal per maand georganiseerd en zal worden begeleid door een kok en een gastvrouw van het Toon Hermans Huis. Locatie: het Toon Hermans Huis Roermond, Willem II Singel 17, Roermond.

De activiteit is bedoeld voor mannen die direct of indirect geconfronteerd worden met kanker, mannelijke naasten en nabestaanden.

De kookactiviteit zal naar verwachting starten in het najaar van 2020 op een maandag van ongeveer 16 tot 20 uur. De bijdrage is € 10 per deelname. Zodra er data bekend zijn, worden deze bekendgemaakt op de website van het Toon Hermans Huis Roermond.   

Aanmelden kan eenvoudig via een mailtje naar info@toonhermanshuisroermond.nl

Het Toon Hermans Huis Roermond is goed te bereiken met het openbaar vervoer, met de fiets of met de auto. Kom je met de auto? Je kunt dan met 50% korting gebruik maken van de parkeergarage ‘Stationspark’. Het Huis bezit namelijk vergoedingskaarten waarmee je 50% korting krijgt op het parkeertarief.

Het Toon Hermans Huis Roermond is een inloophuis voor mensen – jong en oud – die met kanker worden geconfronteerd en hun naasten. Het is een bijzondere ontmoetingsplaats; de deur staat voor iedereen wagenwijd open. Je kunt er praten of juist zwijgen, lachen of huilen. Alles mag, niets moet.

Foto: Stock

Tags
Wellicht interessant