img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-5-2020 12:06

Marjon van de Mortel nieuwe bestuurder Land van Horne

Weert - 28 mei 2020 - Marjon van de Mortel (51) is per 1 september 2020 benoemd als lid raad van bestuur van Stichting Land van Horne. Vanaf 1 november dit jaar zal interim bestuurder Steven Han het voorzitterschap aan haar overdragen.

img

Marjon van de Mortel heeft veel ervaring in de VVT-sector en de laatste jaren als sectordirecteur bij De Zorggroep. Haar ambitie, om de ingezette koers van Land van Horne voort te zetten en samen met de medewerkers en stakeholders de zorg in de regio Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant nog beter te maken, geeft de raad van toezicht veel vertrouwen.

Ze ziet ernaar uit om als nieuwe bestuurder te beginnen bij Land van Horne: "Goede, veilige en passende zorg aan cliënten, dat is waar Land van Horne voor staat. Ditzelfde geldt ook voor professionele, betrokken en gelukkige medewerkers. Ik kijk ernaar uit verder te bouwen aan deze ambities. Ik vind het een eer hieraan leiding te geven. De missie 'jezelf zijn, jezelf blijven' spreekt mij enorm aan. Essentieel voor het behouden van eigen regie en het maken van eigen keuzes. Die betekenis waar te kunnen maken voor cliënten, medewerkers, samenwerkingspartners, is iets waar ik me graag voor inzet."

Foto: Land van Horne

Tags
Wellicht interessant