img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-8-2020 12:25

Kunstfietsen 2020 in Leudal

Haelen/Horn/Buggenum/Nunhem - 25 augustus 2020 - In verband met de coronacrisis kon het traditionele Kunst- en Cultuurweekend van de Stichting Kunst & Cultuur Leudal helaas niet doorgaan. Wat wél doorgaat is het Kunstfietsen op zondagmiddag 6 september in en om de dorpen Haelen, Horn, Buggenum en Nunhem. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen zijn de binnenexposities echter noodgedwongen afgelast. 

img

Kunstfietsen is een mooie fietstocht langs ateliers en tuinen waar kunstenaars –amateurs en profs– laagdrempelig hun werk exposeren voor het publiek en ook te koop kunnen aanbieden. Dit jaar is de tocht geconcentreerd in en om de kernen Haelen, Horn, Buggenum en Nunhem. 

Op zondag 6 september kan er worden gefietst (of je verplaatst zich op een andere voor jou passende manier). De tuinen van de kunstenaars zijn van 10.00 tot 17.00 uur open. De route is 20 km lang en voert door en om de deelnemende dorpen. Het is een mooie route en het blijft niet bij kijken alleen. Op verschillende locaties op de route tref je ook voordracht en levende muziek (harp, zang) aan.

Deelnemers aan het Kunstfietsen kunnen op  6 september kunstboekjes en routebeschrijvingen ophalen bij de volgende adressen:

  • - Dick en Paula Vermeer, Kampweg 1, Nunhem
  • - Gemma Stokbroeckx-de Haan, Violier 21, Haelen
  • - Yvonne van Rijswijk, Dorpsstraat 20, Buggenum
  • - Jan Vesters collectief, Rijksweg 15, Horn

De stichting Kunst en Cultuur Leudal creëert culturele en kunstzinnige activiteiten in de gemeente Leudal. oeien. De stichting streeft ernaar het kunst- en cultuuraanbod in de gemeente Leudal te bevorderen en verder te verrijken.

Foto: Stg. Kunst en Cultuur Leudal

Tags
Wellicht interessant