img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-8-2020 05:40

Gratis cursussen volgen bij Bibliocenter

Weert - 23 augustus 2020 - Bibliocenter is een van de vijf pilotbibliotheken die meedoen aan het project Inloopschool, ook wel Leven Lang Ontwikkelen genoemd. Iedereen kan gratis aan de slag met online trainingen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. In september gaan een aantal nieuwe cursussen van start, zoals Fotografie voor beginners en de taalcursussen Duits-, Frans-, Italiaans- en Spaans op reis. Daag jezelf uit met het steeds breder wordend aanbod!

img

Bibliocenter wil graag weten wat jij zou willen leren. Dit kan van alles zijn. Van een fietsband repareren tot handlettering. En van fotograferen tot koken. Bibliocenter gaat dan op zoek naar een expert op dit gebied en bij voldoende deelname starten zij een cursus. Heb je een idee? Geef het dan door aan Els Meeuwissen van Bibliocenter, e.meeuwissen@bibliocenter.nl.

Voor inhoudelijke informatie over de cursussen en workshops kun je bellen naar Els Meeuwissen 088-2432030 of een email sturen naar e.meeuwissen@bibliocenter.nl.

Bibliocenter is veel meer dan alleen het uitlenen van boeken. Bibliocenter is een plek waar je terecht kunt voor informatie, kunst en cultuur. Het is voor inwoners dé plek om te leren, te lezen, te ontmoeten, te werken en kennis te delen met elkaar.

Kijk op www.bibliocenter.nl voor meer informatie over het hele aanbod.

 

Tags
Wellicht interessant