img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-6-2020 02:51

Pilot bij Bibliocenter: gratis Inloopschool / Leven Lang Ontwikkelen

7 juni 2020 - Bibliocenter is een van de vijf pilotbibliotheken die meedoen aan het project Inloopschool, ook wel Leven Lang Ontwikkelen genoemd. Iedereen kan vanaf nu direct aan de slag met online trainingen. Er is keus uit 28 gratis cursussen, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. De inloopschool draait om leren in brede zin, met een focus op non-formeel en informeel leren. Volwassenen leren er dingen waaraan zij zelf behoefte hebben.

Er is keus uit 28 cursussen van SkillsTown in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek, allemaal gratis, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness, Sporten en bewegen, Gezond eten, of de korte cursus Geluk. Vraag gratis toegang aan en ga van start!  

Maak nú alvast gebruik van de cursussen van SkillsTown. De pilot 'Inloopschool' begint in september 2020 met cursussen. Wil je graag ook op de hoogte gehouden worden van de cursussen van de Inloopschool? Geef dan bij je aanmelding aan dat Bibliocenter jouw bibliotheek is.

Hier kun je je aanmelden voor de gratis trainingen

Tags
Wellicht interessant