img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-6-2020 11:00

Koninklijke onderscheiding voor Tjeu van de Laar uit Roggel

Roggel - 11 juni 2020 - Tjeu van de Laar (66) uit Roggel heeft uit handen van burgemeester Désirée Schmalschläger een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Vandaag zou ook zijn afscheidsreceptie zijn bij ROC Gilde Opleidingen waar hij directeur Techniek Noord- en Midden-Limburg is, maar vanwege de coronacrisis kan deze niet doorgaan. 

img

Als Directeur Techniek Noord- en Midden-Limburg van ROC Gilde opleidingen maakt Van de Laar onderdeel uit van verschillende grote projectfuncties. Met name gericht op het binnenhalen van orders en subsidiegelden. Dit zodat voor de leerlingen van de afdeling techniek voldoende uitdaging en indirect leerstof voorradig is. Hierdoor kan de leerling het vak in de praktijk leren en de ruimte krijgen zich verder te ontwikkelen.

De heer Van de Laar heeft zich in toenemende mate op regionaal en provinciaal niveau ingespannen voor het onderwijs. Door zijn inzet floreert de afdeling techniek.

Ook was de hij betrokken bij de duurzaamheidsagenda van Keyport en maakt hij deel uit van het dagelijks bestuur van de Ketensamenwerking Zuid. Tevens is hij lid van de werkgroep Onderwijsontwikkeling Noord-Limburg/Crossroads.

Daarnaast fungeert hij als contactpersoon van de Techniekregio voor het platform Beta Techniek van de Provincie Limburg, het ministerie van OCW en andere brancheverenigingen.

Hij richtte tevens de Techniekketen Noord en Midden Limburg van de Stichting ROC Gilde op. 

Foto's: gemeente Leudal
  

Wellicht interessant