img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-6-2020 12:53

Maag Lever Darm Stichting - als eerste weer een fysieke collecte

Regio - 13 juni 2020 - De Maag Lever Darm Stichting (MLDS) gaat van maandag 15 juni tot en met zaterdag 20 juni als eerste gezondheidsfonds weer fysiek collecteren. Met een kartonnen collectebus waarop een QR-code staat afgebeeld. Deze nieuwe manier van collecteren is best een uitdaging in de anderhalvemeter-samenleving. De MLDS zet daarmee de nieuwe standaard voor collecteren.

img

Bernique Tool, directeur MLDS: “De oude vertrouwde collectebus verdwijnt. Contant geld wordt dit jaar niet geaccepteerd. Als eerste digitaal aan de deur collecteren is best spannend. Onze vrijwilligers staan klaar om iedereen te informeren en te helpen met doneren via de QR-code op de kartonnen collectebus.”

Je spijsvertering voedt je weerstand

"De anderhalvemeter-samenleving is voorlopig het nieuwe normaal. Kortom: de levens van mensen zijn drastisch veranderd. Maar als deze tijd ons één ding duidelijk maakt dan is het hoe kwetsbaar we zijn. Om zo gezond mogelijk te blijven hebben we een goede weerstand nodig. Je spijsvertering voedt je weerstand. Nu meer dan ooit belangrijk dus. Daarom gaan we ook in deze tijd langs de deuren voor een zo gezond mogelijke spijsvertering voor iedereen én natuurlijk voor de 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte. En dat op een veilige manier."

Meer informatie vind je op de website van de Maag Lever Darm Stichting. 

Foto: MLDS 

 

Wellicht interessant