img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-6-2020 02:05

De NOC*NSF Nationale Sportweek 2020 gaat door!

23 juni 2020 - Het was een tijd onzeker, maar het besluit is genomen: De NOC*NSF Nationale Sportweek 2020 gaat door! De organisatie gaat er vanuit dat Nederland weer als vanouds kan sporten in september, zoals in de ‘routekaart’ van het kabinet is aangegeven. Binnen de richtlijnen zijn er genoeg mogelijkheden om weer lekker samen te sporten. Noteer 18 t/m 27 september 2020 dus alvast in jouw agenda!

img

In deze tijd is het belang van sporten en bewegen misschien wel duidelijker dan ooit. Met de NOC*NSF Nationale Sportweek wordt het sportseizoen geopend en krijgt de sport een impuls. "Met behulp van creativiteit, solidariteit en aanpassingsvermogen gaan we er samen een mooie week van maken", aldus de organisatie.

Sportieve activiteiten kunnen tijdens de sportweek worden georganiseerd volgens de dan geldende maatregelen van de Rijksoverheid en het sportprotocol van NOC*NSF. In gemeenten kunnen bovendien aanvullend verschillende lokale maatregelen van kracht zijn. Dat betekent dat de organisatie van een sportactiviteit voor iedere sportaanbieder anders kan zijn.

Themadagen 2020:

vrijdag 18 september: Opening Nationale Sportweek 2020

zaterdag 19 september: Sportclubs

zondag 20 september: Sport en voeding

maandag 21 september: Ouderen

dinsdag 22 september: Inclusief sporten

woensdag 23 september: Scholen

donderdag 24 september: Duurzaamheid

vrijdag 25 september: Vitaliteit op de werkvloer

zaterdag 26 september: BeActive Night

zondag 27 september: Outdoor

Wil je meedoen of wil je een sportactiviteit organiseren? Neem dan een kijkje op de website NationaleSportweek.nl voor alle informatie.

 Tags
Wellicht interessant