img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-6-2020 11:30

De Qooder - motorrijden met alleen autorijbewijs

Roggel - 28 juni 2020 - Bosch Car Service MEBO in Roggel is sinds kort dealer van het Zwitserse motorscootermerk Qooder. Goed nieuws voor iedereen die graag motor zou willen rijden, maar nooit het motorrijbewijs heeft gehaald. De Qooder heeft alle voordelen van het motorrijden en mag je rijden met je autorijbewijs oftewel het B-rijbewijs - mits gehaald vóór 2013. Een helm is verplicht. Je koopt of least hem bij MEBO in Roggel. 

Met je autorijbewijs genieten van alle voordelen van het motorrijden zoals de wind in je gezicht, de wendbaarheid, het gevoel van vrijheid en het voordelig rijden, in combinatie met de stabiliteit en comfort van de auto: dát is de Qooder.

Motorscooter met autorijbewijs
Eigenaren Marc Mennen en Paul Bongers zijn enthousiast over de Qooder voor hun bedrijf: "Automobilisten kennen ons bedrijf als zelfstandige garage onder de vlag van Bosch Car Service. Dat staat voor topkwaliteit in service, onderhoud en verkoop. Dat is en blijft ons motto. Vanaf nu hebben we er een heel mooi topproduct bij in onze showroom: de Qooder! Op de motorscooters van dit Zwitserse merk mag je gewoon met je autorijbewijs rijden - mits gehaald vóór 2013. Nooit je motorrijbewijs gehaald? Wel zo'n beleving willen? Dan is dat gemis aan gevoel van vrijheid nu opgelost!"

Flexibel, comfortabel, fun
Marc Mennen: "We hebben als basis twee modellen: een 3-wiels en een 4-wiels Qooder, in vele kleuren verkrijgbaar. De 4-wiels Qooder Quatro is uniek in zijn soort. Super stabiel, heerlijk comfortabel en zeer wendbaar dankzij de vier kantelende wielen. Je controleert de machine moeiteloos, een kind kan de was doen. Wil je een alternatief voor een rit in ochtend- en avondspits en genieten van een toertocht in het weekend? Dan is een Qooder ideaal! Met één rijbewijs kies je tussen je auto en je motorscooter. In deze toeristische omgeving zien we ook volop kansen voor verhuur, als men er een dagje ontspannen met de Qooder op uit wil."

Zakelijk inzetbaar
Paul Bongers: "De Qooder is in veel Europese landen al erg populair en dat is natuurlijk niet zo vreemd; hij is erg handelbaar, heeft weinig parkeerruimte nodig en is ook erg geschikt voor dat dagje uit. Denk je erover om hem zakelijk in te zetten? We hebben hele gunstige leasetarieven, daar kan geen auto met private lease aan tippen!"

Experience Tour 2020
Wil je Qooder eens proberen? Ga dan op zaterdag 25 juli a.s. naar Bosch Car Service Mebo in Roggel en maak kennis met de Qooder. Natuurlijk kun je dan ook een proefrit maken en zijn alle modellen aanwezig, waaronder de unieke Qooder Greyhound, de Vette Qooder Wrangler, de Naked QV3, de "Ferrari" QV3, Verder kun je onder het genot van een hapje en een drankje de exclusieve Roof helmen en motorkleding bekijken.

Natuurlijk kun je ook nu al bij Bosch Car Service Mebo terecht voor een Qooder. Er zijn diverse modellen op voorraad

"Kom eens kijken, praten en proefrijden. De Qooder staat voor je klaar in Roggel!" 

Meer informatie over de Qooder en de openingstijden vind je op de website van MEBO en op de FB pagina.  

ADVERTORIAL

Tags
Wellicht interessant