img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-7-2020 10:18

Workshop 'Collectief wonen: hoe doe je dat?'

Ell - 14 juli 2020 - Vereniging Kleine Kernen Limburg (VKKL) organiseert op zaterdag 10 oktober een gratis toegankelijke workshop 'Collectief wonen: hoe doe je dat?'. Wooncollectieven kunnen bijdragen aan langer zelfstandig wonen voor ouderen en bieden ook nieuwe woonvormen voor jongeren. 

img

Tijdens deze workshop ontdek je wat er rondom wooncollectieven en wooncoöperatieve vormen allemaal mogelijk is. Initiatiefnemers van reeds gerealiseerde projecten vertellen hun ervaringen en deskundige procesondersteuners geven praktische tips en tricks.

Waar: Gemeenschapshuis Ellenhof, Scheijmansplein 18 in Ell.

Wanneer: zaterdag 10 oktober 2020 van 10 tot 15 uur (inloop vanaf 09.45 uur).

Voor wie: initiatiefnemers die aan de slag willen met het realiseren van een collectieve woonvorm voor mensen in eigen dorp of wijk.

Aanmelden kan tot vrijdag 25 september 2020. Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Het uitgebreide en definitieve programma volgt binnenkort.

Klik hier om je aan te melden.

Waaraan heb jij behoefte? Bij het aanmelden wordt gevraagd om aan te geven met welk initiatief je bezig bent, welke vragen je hebt en wat je nodig denkt te hebben om je initiatief te kunnen realiseren.

Vanwege beperkte capaciteit van de locatie en de afstandregels rondom corona graag met niet meer dan 2 personen aan de workshop deelnemen.

Deze workshop is een samenwerking van VKKL, Wonen Limburg, Burgerkracht Limburg en Provincie Limburg.

De Vereniging Kleine Kernen Limburg is in 2003 opgericht met als doel initiatieven van bewoners te ondersteunen ter behoud of verbetering van de vitaliteit van kleine kernen in Limburg.

Collage: DeltaLimburg.nl
 
 
 

Tags
Wellicht interessant