img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-1-2019 09:45

Alzheimercafé Roermond gaat verhuizen

Roermond - Met ingang van 11 maart 2019 vindt het maandelijkse Roermondse Alzheimercafé plaats in de Graasj aan de Knevelsgraafstraat in plaats van het Paradies, waar het café 17 jaar lang is gehouden Voor deze locatie is gekozen vanwege de goede parkeerfaciliteiten zijn, de goede bereikbaarheid met de trein en de bus. Hierdoor wordt het café gemakkelijker bereikbaar voor mensen uit omliggende plaatsen. 
 
 

img

Het vertrek uit het Paradies na 17 jaar gaat met enige weemoed gepaard. Het café groeide daar van enkele bezoekers per keer naar uitschieters van 100 en meer. De gemiddeld 35 bezoekers kunnen rekenen op voortzetting van de hoge kwaliteit en worden verwelkomd door dezelfde gastvrouwen/vrijwilligers, die ook in de Graasj zorgen voor een huiselijke sfeer.

Alzheimer Nederland heeft 48 regionale afdelingen, verspreid over het hele land. Ruim 5.600 vrijwilligers zetten zich hiervoor met hart en ziel in. Om zo mensen met dementie en hun naasten te helpen. In onze regio zijn er Alzheimercafé Roermond en Alzheimercafé Leudal en Alzheimercafé Weert.
 

Wellicht interessant