img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-9-2020 20:05

Torna | Cultura stelt opening nieuwe seizoen uit

Thorn - 2 september 2020 - Het nieuwe seizoen 2020-2021 van Torna | Cultura-café kan vanwege het coronavirus nog niet van start gaan. Ondanks de recente versoepelingen is het opstarten van (binnen)activiteiten, vooral in de culturele sector, een hele klus. De programmaraad van Torna | Cultura heeft daarom besloten dat er vooralsnog op 24 januari 2021 in aangepaste vorm kan worden gestart. De actualiteit van de dag blijft hierin leidend. 

img

Peter Bokken van Torna | Cultura: "Op zondag 8 maart was het laatste Torna | Cultura-café 2020. Een week later ging Nederland op slot, ook wat culturele uitvoeringen betrof. Het coronavirus kreeg de wereld stevig in zijn ban. En helaas is het nog steeds niet onder controle en zijn de gevolgen ervan overal duidelijk merkbaar." 

De programmaraad van Torna | Cultura heeft in de afgelopen periode de koppen bij elkaar gestoken om de frequentie van de programmering in het nieuwe seizoen te bespreken. De conclusie is, dat in de loop van 2020 geen literair-culturele Cafés meer kunnen worden gehouden.

"Zoals het er nu naar uitziet, kan wellicht op zondag 24 januari 2021 in aangepaste vorm van start worden gegaan. Door de beperking van het aantal bezoekers, wordt het programma van het cultureel-literair Café die middag twee keer “gedraaid”. Zodra daarover meer duidelijkheid bestaat, volgt nadere informatie", aldus Peter Bokken.

De mogelijkheid van het kopen van een passe-partout vervalt dit seizoen. De entree blijft gehandhaafd op € 6.

Foto DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant