img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-9-2020 02:25

Eerste lustrum voor 'Brei en Allerlei' in Heythuysen

Heythuysen - 11 september 2020 - De tijd dat handwerken als oubollig of truttig werd beschouwd, ligt alweer ver achter ons en dat merken ook Jacqueline en Wilhelmien van de populaire handwerkwinkel 'Brei en Allerlei' in Heythuysen. Het allereerste lustrum wordt gevierd met allerlei activiteiten, acties en een loterij, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. 

img

Jacqueline en Wilhelmien: "Hallo allemaal, 5 jaar geleden is het al, toen openden wij voor het eerst onze winkel in Heythuysen, en nog iedere dag openen wij met evenveel plezier onze deur weer! De tijd is omgevlogen, lief en leed, vreugde en verdriet, goede en minder goede tijden gingen hand in hand, maar steeds waren we er voor elkaar, de klanten en wij!! Daar zijn we enorm dankbaar voor, dat maakt ons werk ook zo leuk en afwisselend, en zo hopen we nog jaren door te kunnen gaan! Natuurlijk moet dit jubileum gevierd worden en dat gaan we doen aanstaande donderdag, vrijdag en zaterdag, dus op 10, 11 en 12 september!" 

Meer informatie over de winkel, het assortiment en de activiteiten die er regelmatig worden georganiseerd, is te vinden op de website van Brei en Allerlei.
 

Tags
Wellicht interessant