img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-9-2020 06:15

In aanloop naar de échte Grathemer dorpskwis voorjaar 2021

Grathem - 11 september 2020 - Na een onvergetelijke 1e editie van de Grathemer dorpskwis “Dae Grathem kintj” heeft de organisatie moeten besluiten om de 2e editie van deze Dorpskwis uit te stellen tot voorjaar 2021. Maar... om toch al een beetje in de sfeer te komen heeft de organisatie wel iets anders bedacht... vanaf 3 oktober, de dag van de oorspronkelijke Dorpskwis... lees gauw verder.... 

img

Door te zoeken naar een vorm om coronaproof toch al een beetje in de sfeer te komen, hopen de organisatoren de deelnemers iedere maand op een leuke manier bezig te houden.

Vanaf 3 oktober komt er elke maand een opdracht online. De opdracht moet binnen een maand worden volbracht en iedere maand wordt er een winnaar bekendgemaakt.

De organisatie verwacht dat iedereen bij het maken van de opdrachten de dan geldende richtlijnen van de RIVM inachtneemt. Iedere maand mag er een nieuw team gevormd worden (dit hoeft dus niet het team te zijn dat in het voorjaar aan de echte Grathemer quiz gaat deelnemen).

Nieuw dit jaar - de kinderkwis

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd zal er dit jaar een eigen kwisboek gemaakt worden. Maar ook in oktober en daarna elke volgende maand, komen er ook voor deze kinderen opdrachten online.

Grathem wordt dus de komende tijd creatief beziggehouden.

Opgeven kan via dorpskwisgrathem@outlook.com. Ook voor meer informatie kun je hier terecht. Houd vooral ook de Facebookpagina Dorpskwis Grathem in de gaten!

Tags
Wellicht interessant