img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-9-2020 13:10

Westa Wessem in de eredivisie - #2

Wessem - 17 september 2020 - Na de flashback vorige week naar de situatie in maart 2020 maken we in deze aflevering van onze serie over Westa Wessem een bruggetje naar het heden. We starten in maart 2020 en maken daarna een sprong in de tijd naar augustus 2020, waar de heren zich voorbereiden op hun start in de eredivisie. Op zondag 20 september gaat de eredivisie van start met twee thuiswedstrijden. Deze zijn LIVE te volgen via DeltaLimburg.nl (de heren) en de FB pagina van Westa (de dames).

LIVE stream

Op 20 september gaat de Westa eredivisie dames en heren van start met twee thuiswedstrijden. De inrichting van de Westa accommodatie noodzaakt om in deze tijd van COVID-19 slechts een heel beperkt aantal mensen toegang te geven. Er kan daarom geen publiek aanwezig zijn. Maar om toch iedereen te laten meegenieten van de wedstrijden zal DeltaLimburg.nl de wedstrijden live streamen. Kijk de livestream via deze link terug. Met rondom de wedstrijd interviews met de spelers en de coach. 

De wedstrijden starten om 14 uur en kunnen LIVE worden gevolgd. De herenwedstrijd inclusief interviews kun je zondag LIVE bekijken vanaf 14.00 uur via www.deltalimburg.nl. De dameswedstrijd is tegelijkertijd te bekijken op de FB-pagina van Westa

 

Foto en film Leon van Lier, verslaggeving Carmen Linnartz

Wellicht interessant