img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-9-2020 01:38

Kinderboekenweek 2020 bij Bibliorura

Roermond - 29 september 2020 - De Kinderboekenweek komt er weer aan en Bibliotheek Bibliorura organiseert diverse leuke voorstellingen voor kinderen van van 3 tot en met 12 jaar. Maak kennis met een ridder die NEE zegt, reis door de tijd met Arie Vontura en ga op een muzikale reis langs de verhalen over de spin Anansi. Aanmelden is verplicht, de toegang is gratis.

img

woensdag 30 september

De Kinderboekenweek wordt geopend met een voorstelling van Tante Thee Theater rondom het boek Deze ridder zegt nee van Lucy Rowland. Ridder Finn is de braafste en liefste ridder uit het dorp. Maar op een dag voelt hij een kriebel opkomen en roept hij heel hard NEE! Finn stopt niet meer met nee roepen tot de grote rode draak het dorp bezoekt. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 t/m 7 jaar en wordt twee keer gegeven: om 14 uur en om 16 uur.

zondag 4 oktober 

Dan is er in ’t Paradies in Roermond een bijzondere voorstelling van Daan Draait. In het geheime laboratorium van Arie Vontura is een geweldige uitvinding gedaan: een speciale koptelefoon waarmee je door de tijd kunt reizen! Een tijdreis… dat klinkt natuurlijk wel heel erg gaaf. Maar werkt het apparaat wel zoals het hoort? Om meer te leren over de geschiedenis hoef je natuurlijk niet per se op reis door de tijd. Maar het is natuurlijk wel de leukste manier! De voorstelling is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en wordt drie keer gegeven: om 13.30 uur, om 14.30 uur en om 15.30 uur.

zondag 11 oktober  

De Kinderboekenweek wordt in de Donderie afgesloten met Jeritza Toney die jullie meeneemt op een muzikaal avontuur over de verhalen van de spin Anansi. Over spin Anansi worden al eeuwenlang en over de hele wereld verhalen verteld. Maar of ze waar gebeurd zijn? Heeft deze spin met haar magische krachten echt bestaan? Dat weet niemand… Bij deze voorstelling is ook Boekhuis De kleine Tovenaar aanwezig met een boekenstand. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 t/m 7 jaar en wordt twee keer gegeven: om 13.30 uur en om 15.30 uur.

Aanmelden

Alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken. Aanmelden voor de voorstellingen kan hier

Afbeelding DeltaLimburg.nl
 

Tags
Wellicht interessant