img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-11-2023 10:30

Huis van Nicolaas Weert verwelkomt Sint, Pieten en bezoekers

Weert - 11 november 2023 -  Het Huis van Nicolaas in Weert, hét logeeradres van Sint en Pieten tijdens hun verblijf in Nederland, opent wederom de deuren in de omgeving van het Franciscus Huis Weert. Kinderen, groot en klein, kunnen van maandag 20 november tot en met dinsdag 5 decembereen kijkje in diverse kamers en ontdekken waar Sint en Pieten slapen, hoe de Keukenpiet de pepernootjes bakt en waar de Pieten leren hoe de vaarroute van Spanje naar Nederland loopt.

img

Praktische informatie

Het Huis van Nicolaas is in 2023 geopend van 20 november t/m 5 december, voor publiek van dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De doordeweekse ochtenden zijn gereserveerd voor basisscholen en de maandagmiddagen voor mindervalideninstanties die zich daarvoor hebben aangemeld.

Ook dit jaar werkt het Huis van Nicolaas met tijdsloten. De organisatie vindt dat een bezoek voor iedereen mogelijk moet zijn, dus tickets kosten slechts € 2,50 per persoon. Dit is exclusief transactiekosten.

De kaartverkoop is op woensdag 1 november gestart en aanbevolen wordt op tijd te reserveren via de website huisvannicolaas.nl. Alleen als tijdsloten niet uitverkocht zijn, is het mogelijk aan de kassa van het Huis van Nicolaas kaarten te kopen.

Vrijwilligers gezocht

De organisatie van het jaarlijkse evenement is in handen van Stichting Huis van Nicolaas en draait volledig op vrijwilligers. Elk jaar is het weer een flinke klus om zo’n grote groep enthousiastelingen bij elkaar te krijgen. Ook voor dit jaar zoekt het Huis van Nicolaas weer vrijwilligers die Sint een handje komen helpen. Aanmelden kan voor ochtenden, middagen en hele dagen. Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden is te vinden op www.huisvannicolaas.nl/vrijwilliger.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Stockfoto
101123/HvL

 

Wellicht interessant