img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-10-2020 13:50

Nieuwe locatie Archeo Route Limburg in Ohé en Laak

Ohé en Laak - 6 oktober 2020 - Eind september zijn er drie nieuwe belevingslocaties toegevoegd aan de Archeo Route Limburg, waaronder kasteel Walburg in Ohé en Laak. Bezoekers kunnen nu op 46 locaties in Limburg de verhalen achter archeologische vondsten beleven met de speciale Archo Route app. Een zeer geschikt coronaproof uitje.

De overige twee nieuwe locaties binnen de Archeo Route zijn Kasteel Stein in Stein en de Wijngracht in Kerkrade. Voor het einde van het jaar komen daar nog 7 nieuwe locaties in Limburg bij.

Wat is de Archeo Route Limburg?

Op iedere locatie staat de bezoeker oog-in-oog met een virtuele archeoloog. Hij laat zien wat zich in de geschiedenis op die plek in Limburg heeft afgespeeld.

De bezoeker stapt in de virtuele wereld met de techniek van vandaag om de verhalen van vroeger te beleven.

Coronaproof

De Archeo Route Limburg is een zeer geschikte activiteit voor jong en oud tijdens de coronacrisis. Bezoekers kunnen zelf kiezen wanneer en met wie zij een Archeo locatie bezoeken. De moderne techniek en de spannende verhalen uit de geschiedenis zorgen voor een unieke beleving.

Meer informatie

Meer informatie over de Archeo Route Limburg is te vinden op de website van Archeo Route Limburg is alle informatie terug te vinden over de locaties en de speciale app.

Foto's Leon van Lier

 

Wellicht interessant