img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-10-2020 04:01

20e Herdenking bij Monument van Verdraagzaamheid in Haelen geheel virtueel

Haelen - 18 oktober 2020 - Vanwege het coronavirus zou de jaarlijkse internationale herdenking bij het Monument van Verdraagzaamheid in Haelen op 12 november in besloten kring plaatsvinden en LIVE worden uitgezonden. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is ook deze vorm van herdenken helaas niet langer mogelijk. De herdenking vindt nu geheel virtueel plaats en is te zien op www.deltalimburg.nl. 

img

Stichting Herdenkingsmonument Militairen:

"We hebben als organiserende stichting besloten om de herdenking virtueel te laten plaatsvinden door vooraf en individueel opnames te maken van de diverse onderdelen. Tevens zullen er vooraf opgenomen interviews met veteranen te zien zijn. 

U kunt vanaf 12 november 2020 via www.deltalimburg.nl/herdenkingleudal2020 de herdenking en reportage bekijken. Deze link blijft ook na de herdenking beschikbaar. We hopen u hiermee een alternatief te kunnen bieden. 

We hopen volgend jaar deze bijzondere internationale herdenking op donderdag 18 november 2021 weer op de vertrouwde wijze te kunnen organiseren."
    

Foto Leon van Lier (editie 2019)

Tags
Wellicht interessant