img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-10-2020 13:59

Burgemeester Maasgouw sluit woning en loods in Beegden na drugsvondst

Beegden - 28 oktober 2020 - Burgemeester Stef Strous van de gemeente Maasgouw heeft op woensdag 28 oktober een loods en woning aan de Eindstraat 19 in Beegden voor 12 maanden gesloten. Op dit adres werd op 24 juli een grote hoeveelheid soft- en harddrugs aangetroffen, die duiden op handel in drugsgerelateerde activiteiten. Met deze sluiting wil de gemeente Maasgouw aan druggerelateerde activiteiten op deze locatie beëindigen. Het is het vijfde pand dat dit jaar wordt gesloten.

img

Drugshandel, wietteelt of de productie van andere drugs raakt buurtbewoners altijd door bijvoorbeeld stankoverlast en vervuiling, maar ook door een onveilig gevoel in de eigen woonomgeving. Daarnaast heeft het ook een negatieve invloed op de waarde van de eigen woning. Daarnaast is er mogelijk gevaar voor brand, verstikking en explosies. 

Daarom wordt iedereen opgeroepen om te melden als er een vermoeden is van drugshandel, wietteelt of productie van drugs in de eigen buurt. Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer: 0800-7000.  

Melden is dus altijd veilig.

De politie onderneemt altijd actie op basis van een melding. Wat die actie is hangt af van de situatie. Soms merkt degene die de melding heeft gedaan daar zelf niets van, doordat er achter de schermen iets gebeurt.

Melden heeft dus altijd zin. 

Stockfoto

Wellicht interessant