img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-11-2020 11:13

Stadsbestuur Roermond in gesprek met de stad via LIVE webinar

Roermond - 11 november 2020 - Ook tijdens deze coronapandemie willen burgemeester en wethouders van de gemeente Roermond graag in contact blijven met de samenleving. Op maandag 16 november van 19.30 uur tot 21.00 uur organiseren zij daarom een live webinar voor inwoners, bedrijven en instellingen van Roermond. Tijdens het webinar vertellen zij over de staat van de stad en deelnemers kunnen ook vragen stellen. Aanleiding is de gemeentebegroting die op 12 november in de gemeenteraad wordt besproken.

img

Wethouder Marianne Smitsmans (communicatie & burgerparticipatie): “Het vaststellen van de gemeentebegroting maakt dit een natuurlijk moment om een tussenbalans te delen. We gaan in gesprek met de samenleving over hoe Roermond ervoor staat en beantwoorden vragen die leven onder onze inwoners. Het webinar is voor ons een nieuwe manier om met inwoners in gesprek te zijn.”
 
Een rode draad tijdens het webinar is de coronapandemie. Welke effecten heeft deze op de Roermondse samenleving en de ambities van de stad? Burgemeester Rianne Donders: “Het is een bijzondere tijd waarin we geconfronteerd worden met een wereldwijde pandemie die onze hele samenleving hard raakt. Een crisis die wij met zijn allen in deze vorm en omvang nog nooit hebben meegemaakt. Ik kan me voorstellen dat veel mensen zorgen en vragen hebben over wat dit betekent voor hen en voor de stad.”
 

Praktische informatie over het webinar

Belangstellenden kunnen op maandag 16 november vanaf 19.30 uur deelnemen aan het webinar via www.roermond.nl/webinar. Voor wie niet live kan meedoen is het webinar vanaf 17 november terug te zien via www.roermond.nl.

Foto DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant