img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-12-2020 03:06

Hoge zorgkosten in 2021 en een lager inkomen? Uw gemeente helpt!

Midden-Limburg - 2 december 2020 - Verwacht u in 2021 hoge ziektekosten en heeft u een lager inkomen? Het kan voordeliger zijn om over te stappen naar de Gemeentepolis van CZ of VGZ. De Gemeentepolis bestaat uit de basisverzekering én een aanvullende verzekering met extra dekking voor bijvoorbeeld brillen, tandarts of fysiotherapie. Wisselen van polis kan tot 31 december 2020.

img

Keuzehulp Gezond Verzekerd

De gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering met extra dekking voor bijvoorbeeld brillen, tandarts, fysiotherapie en de eigen bijdrage Wmo/Wlz. Op de website gezondverzekerd.nl kunt u aangeven in welke gemeente u woont en vervolgens de pakketten bekijken die in uw gemeente mogelijk zijn.

U kunt hierbij ook gebruik maken van een speciale keuzehulp. Hierbij vult u een aantal vragen in en kunt u zien welke gemeentepolis het best passend is bij uw situatie.  

Criteria

U komt in aanmerking voor de gemeentepolis als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

- Uw inkomen ligt onder 120% van de voor u geldende bijstandsnorm;
- U heeft weinig of geen eigen vermogen;
- U heeft geen betalingsachterstand bij uw huidige zorgverzekering.

Aanmelden voor de gemeentepolis

Ga naar de website www.gezondverzekerd.nl en kies voor uw eigen gemeente. Vervolgens kiest u het pakket dat het beste bij u past. Volg de stappen en de website informeert u over hoe het verder gaat. Na uw aanmelding wordt uw inkomen gecontroleerd. Als uw inkomen te hoog is, wordt uw aanmelding geweigerd.

Meer informatie

Heeft u vragen over de gemeentepolis? Neem dan contact op met CZ via telefoonnummer 088 - 555 77 77 of met VGZ via telefoonnummer 0900 - 779 97 71.

Stockfoto

Tags
Wellicht interessant