img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-1-2021 15:12

Webinar 'nieuwe werkwijze aanvraag evenementen Roermond'

Roermond - 5 januari 2021 - De gemeente Roermond organiseert op 21 januari van 19.00 tot 21.00 uur een webinar waarin de nieuwe werkwijze bij de aanvraag van evenementen wordt uitgelegd. Het webinar is bedoeld voor iedereen die een vergunningsplichtig evenement wil organiseren en voor personen en organisaties die in 2019 een vergunning hebben ontvangen. Aanmelden kan tot 20 januari! 

img

Integraal Uitvoeringskader Evenementen

Om op evenementenaanvragen beter te sturen, heeft de gemeente Roermond onlangs het Integraal Uitvoeringskader Evenementen vastgesteld. De gemeente gaat onder andere werken met een evenementenkalender.

Een vergunning kan pas worden aangevraagd wanneer het evenement voor die kalender is aangemeld en na beoordeling op deze kalender is geplaatst.

De aanmelding gebeurt in het tijdvak tussen 15 juli en 1 september in het jaar voorafgaande aan het jaar wanneer het evenement plaats moet vinden.

Webinar op 21 januari

De gemeente organiseert op 21 januari 2021 vanaf 19.00 tot 21.00 uur een webinar waarin de veranderingen zullen worden uitgelegd.
 
Personen of organisaties die in 2019 een vergunning hebben ontvangen zijn hiervoor door de gemeente via de mail al benaderd. Heb je geen mail ontvangen en wil je een vergunningsplichtig evenement organiseren, neem dan voor 20 januari contact op via het e-mailadres evenementen@roermond.nl.

Wellicht interessant