img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-1-2019 14:00

ANWB Camping van het Jaar Award voor Camping De Leistert

Roggel - De ANWB heeft in de Fabrique in Utrecht de ANWB Camping van het Jaar Awards 2019 bekendgemaakt. Zes campings vielen in de prijzen, waarvan drie in Nederland. Camping De Leistert in Roggel is een van de drie winnende Nederlandse campings en kreeg de Award voor de beste huuraccommodatie. De Camping van het Jaar-verkiezing was dit jaar voor het eerst een volledige publieksverkiezing. Er werden ruim 35.000 stemmen uitgebracht.

img

Tijdens de afgelopen zomervakantie konden campinggasten hun stem uit kunnen brengen ten behoeve van de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2019. Voor het eerst zijn de campings voor 100 % beoordeeld door de Nederlandse kampeerder en niet, zoals in voorgaande jaren, door een vakjury.   

De campings, in drie categorieën, zijn beoordeeld op negen aspecten. Door de weging van de aspecten wint niet automatisch de camping met de meeste stemmen, maar  juist de camping die hoog scoort op een bepaald onderdeel.

Voor de beste huuraccommodatie speelden de prijs-kwaliteitverhouding, de ligging van de huur accommodatie op de camping en de schoonmaak van de accommodatie een extra grote rol.  
De twee andere prijswinnende Nederlandse campings liggen in Brabant en Gelderland.

Foto: Leon van Lier

Wellicht interessant