img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-1-2021 11:39

Ziekenverzoek in 't Hoonderriek

Maasbracht - 27 januari 2021 - Carnaval vieren doe je met zijn allen! Helaas zit dat er dit jaar niet in. Deze tijd vraagt om een bijzonder aanpassingsvermogen van ons allemaal. De saamhorigheid in het Hoonderriek is groter dan ooit. Het is echter niet voor iedereen even gemakkelijk. Ken je iemand uit Maasbracht of Brachterbeek die een steuntje in de rug nodig heeft? Neem dan contact op met MCV De Hoonders! Opgeven kan t/m 6 februari.

img

Sommige inwoners van Maasbracht en Brachterbeek dorp zijn ziek, wat ouder of kunnen gewoon een steuntje in de rug gebruiken. MCV De Hoonders geven je de mogelijkheid om iemand uit Maasbracht of Brachterbaek, die zich niet zo lekker voelt, op te geven. De carnavalsvereniging gaat haar best doen om deze persoon dan een mooie fruitmand te bezorgen

Op zaterdag 13 februari gaat de vereniging met alle plezier even bij deze mensen langs. Zij worden verblijd met een glimlach en een gezonde carnavalsattentie.

Iemand opgeven

Wanneer je iemand op wil geven, doe dat dan uiterlijk 6 februari. Opgeven kan per e-mail via kevinpeters30@gmail.com of telefonisch via 06-46549648.

Wellicht interessant