img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-2-2021 11:35

Verlenging Coronafonds voor Roermondse ondernemers

Roermond - 5 februari 2021 - De gemeenteraad van Roermond heeft besloten dat Roermondse organisaties ook in 2021 een beroep kunnen doen op het Coronafonds. Tot en met 31 december 2021 is het mogelijk een aanvraag voor een financiële bijdrage uit het fonds in te dienen. Met het Coronafonds biedt de gemeente Roermond financiële ondersteuning aan ondernemingen, verenigingen en stichtingen die nadelige gevolgen ondervinden door de coronacrisis. 

img

Hiermee hoopt de gemeente de nadelige gevolgen van deze crisis te beperken.  

Ondernemingen, verenigingen en stichtingen die als gevolg van de coronacrisis ernstig in hun voortbestaan worden bedreigd en die geen andere steun kunnen krijgen, kunnen een beroep doen op het Coronafonds.

Er is ook geld en andere hulp beschikbaar voor organisaties en inwoners die goede en innovatieve ideeën voor de 1,5 meter-samenleving willen uitvoeren. 

De verwachting is dat veel inwoners en organisaties een beroep doen op het Coronafonds en uiteraard kan iedere euro maar 1 keer worden uitgegeven. Dien daarom alléén een aanvraag voor het noodfonds in als er echt sprake is van nood en bekijk goed de criteria die gelden voor toekenning.

Meer informatie

Meer informatie over het Coronafonds, de geldende criteria en het doen van een aanvraag is te vinden op de coronapagina van de website van de gemeente Roermond.  

Stockfoto

Wellicht interessant