img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-2-2021 11:00

Videoclip - Prinsessekrach 'Prinsessesamba'

Nunhem - 13 februari 2021 - Het is bijzonder dat in Nunhem de Vastelaovend in aangepaste vorm doorgaat, het is heel bijzonder dat er drie prinsessen zijn uitgeroepen in het Bosuuleriek: Sanne I, Fenne I en Ans I. Ze blijken ook nog eens heel muzikaal te zijn. Onder de naam Prinsessekrach hebben de drie samen met adjudante Kim een eigen liedje, Prinsessesamba, opgenomen. Tekst en muziek zijn van niemand minder dan Bas Keltjens en Bart Storcken, de schrijvers van het winnende LVK liedje 2021! 

Prinses Sanne I, Jeugdprinses Fenne I en Seniorenprinses Ans I

"Het liedje Prinsessesamba is ontstaan omdat wij als prinsessen van CV de Bosuule in dit bijzonder jaar ons prinsessenschap ook heel bijzonder willen maken en als kers op de taart hoort daar dan een eigen liedje bij. Via adjudant Kim zijn we bij Bas Keltjens uitgekomen die de geweldige tekst heeft geschreven en via via bij Bart Storcken die de super gave muziek heeft geschreven. Toen we hoorden dat we dit geweldige liedje mochten gaan zingen waren we natuurlijk helemaal extatisch en we zijn dat ook heel blij dat het nu uitgebracht kan worden. Het is natuurlijk heel bijzonder om drie prinsessen te hebben in één dorp en ook dat willen we eren met dit liedje."

Over Prinsessesamba

De tekst en muziek zijn van Bas Keltjens en Bart Storcken, de schrijvers van het winnende LVK liedje 2021.

Het lied is opgenomen in de studio van CasaMusic in Roggel en de videoclip is gemaakt door H&T Sound-Light.  

De avond dat de prinsessen werden uitgeroepen

Carmen en Leon van ons programma Carnavalskriebels waren erbij en maakten een uitgebreide videoreportage, uiteraard inclusief interviews met de kersverse prinsessen. Kijk hier terug.

Tags
Wellicht interessant