img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-2-2021 10:13

Fotowedstrijd Cuypershuis Roermond

Roermond - Het Cuypershuis in Roermond is vanwege corona nog gesloten voor bezoekers, maar het markante gebouw is van buiten wel nog te bekijken, te ontdekken én te fotograferen. Met een bijzondere fotowedstrijd nodigt het museum fotografieliefhebbers uit om het complex op een creatieve manier in beeld te brengen. De winnende foto wordt de nieuwe profielfoto op de sociale mediakanalen van het Cuypershuis. Verder ontvangt de fotograaf een mooie afdruk van zijn eigen werk.

img

Inzending

Foto’s kunnen tot en met 12 maart 2021 digitaal worden ingezonden via Instagram met de hashtags #cuypershuis of #cuypershuisroermond.

Vakjury

De winnaar wordt geselecteerd door een vakjury die bestaat uit de fotografen Maartje van Berkel, John Peters en Jack Mestrom. Selectiecriteria zijn creativiteit, de herkenbaarheid van het Cuypershuis en de technische kwaliteit van de Instagramfoto (maximaal 1080 x 1080 pixels).

Bekendmaking winnaar 

De winnende fotograaf wordt bekendgemaakt op 18 maart via de Instagram- en FB pagina van het Cuypershuis. Het museumgebouw is gevestigd op de hoek van de Pierre Cuypersstraat en Andersonweg in Roermond. Meer informatie is te vinden op www.cuypershuis.nl.
 

Foto Jack Mestrom

Tags
Wellicht interessant