img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-2-2021 11:01

Mooi initiatief in Nunhem - 'Hert väör Nûnem'

Nunhem - 15 februari 2021 - De Regiobank in Nunhem wilde iets doen voor alle vrijwilligers in het dorp om hen op deze wijze te bedanken voor hun belangeloze inzet voor het verenigingsleven in het dorp. Op Vastelaoveszondag, die dit jaar op Valentijnsdag viel, werd bij diverse dorpsgenoten een prachtig en lekker pakket bezorgd, vergezeld van de volgende brief: 

img

"Beste vrijwillig(st)er,

Helaas is het afgelopen jaar anders gelopen dan gepland en is de pandemie ook niet ongemerkt aan ons verenigingsleven in Nunhem voorbij gegaan.

Zelf ben ik ervan overtuigd dat u als vrijwilliger, zodra het mag en kan, weer aan de slag gaat voor uw vereniging. Onze verenigingen kunnen uiteraard niet zonder vrijwilligers.

Het saamhorigheidsgevoel in ons Nunhem is groot, juist dankzij het groot aantal vrijwilligers wordt dit extra versterkt. Trots kijk ik als inwoonster van Nunhem wat hier allemaal mogelijk is, samen gaan we ervoor!

Namens het team van Regiobank Hendriks&Nijssen willen we u, als vrijwilliger, graag bedanken voor uw inzet voor onze verenigingen. Als Regiobank in uw buurt, willen we graag de buurt leefbaar houden, vandaar dit initiatief.

Onder het motto 'Hert väör Nûnem' bieden we u daarom graag deze tas aan.

Geniet van de inhoud van deze tas en uiteraard mag het speldje met trots door u worden gedragen!

Namens 'Hert väör Nûnem'

Tiny Nijssen
Hendriks&Nijssen

* mede gesponsord door Bakkerij Koolen" 
 

Wellicht interessant