img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-2-2021 10:15

Juweeltje van de week #49 - Stationsplein in Roermond

Roermond - 17 februari 2021 - Ons 49e 'juweeltje van de week' is het Stationsplein in Roermond. De plek waar het afgelopen weekend onder normale omstandigheden de Sjolefestasie en Sjtasiefestasie hadden plaatsgevonden. De plek waar zoals elk jaar vele duizenden vastelaovesvierders waren samengekomen om te genieten van de optredens, de sfeer en de vastelaovesmuziek.

img

Dit jaar hebben we als coronaproof alternatief in samenwerking met de Stichting Sjtasiefestasie Remunj een ruim 5 uur durende compilatie uitgezonden van 8 jaargangen Sjtasiefestasie en 2 jaargangen Sjolefestasie….. super dat er zo massaal naar is gekeken....maar er gaat natuurlijk niks boven de echte Sjolefestasie en Sjtasiefestasie…. hopelijk kan het weer in 2022!

Over de wekelijkse juweeltjes van DeltaLimburg.nl

Sinds februari 2020 plaatst DeltaLimburg.nl elk weekend als kopfoto op haar FB-pagina het juweeltje van de week. Een bijzondere plek, situatie of object in onze eigen regio, aangevuld met een stukje (achtergrond)informatie. Sinds medio januari 2021 plaatsen we onze juweeltjes ook op de website. 

Foto Leon van Lier 

Wellicht interessant