img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-2-2021 15:33

Uitvoering Muziektheater Cuypers verplaatst naar 2022

Roermond - 21 februari 2021 - De uitvoering van het Muziektheater Cuypers wordt verplaatst naar 2022. Het bestuur van stichting Muziektheaterstuk Cuypers heeft dit besloten vanwege de beperkende maatregelen door corona. De uitvoering staat nu gepland van 9 tot en met 13 maart 2022 in het Theaterhotel De Oranjerie in Roermond. 

img

Muziektheater Cuypers gaat over het leven van Pierre Cuypers, de beroemde bouwmeester die geboren en gestorven is in Roermond.

Aan de productie doen 34 acteurs en zangers mee, zowel professionals als amateurs. De interactie die nodig is om met en van elkaar te leren, kan alleen bij live repetities goed tot zijn rechtkomen. Alle online varianten waarmee gerepeteerd kan worden, halen het niet qua dynamiek die gezocht wordt. Daarnaast staat de kwaliteit van het Muziektheater Cuypers voorop.

Reden genoeg voor het bestuur om de uitvoering uit te stellen. De voorbereidingen van de productie blijven wel doorgaan. Hierbij moet gedacht worden aan de verdere uitwerking van de muziek, de plannen voor decor, belichting en de fondsen- en sponsorwerving.  
 

Wellicht interessant