img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-2-2021 01:18

Zwembad-speeltuin Weerderhof Linne dringend op zoek naar ondersteuning

Linne - 27 februari 2021 - Zwembad-speeltuin Weerderhof is een begrip in Linne én daarbuiten. Vanwege corona moest het zwembad afgelopen jaar gesloten blijven. Het bestuur hoopt natuurlijk dat komende zomer weer iedereen kan genieten van het zwembad en de speeltuin, maar daarvoor is dringend hulp nodig. Op de website van Linner Nuuts doet het bestuur de volgende oproep: 

img

"Zwembad Weerderhof, een begrip in onze Linner gemeenschap.

Van oudsher een ontspanningsplek voor families van Linne en omgeving. Ook Zwembad Weerderhof heeft vorig jaar haar poorten gesloten moeten houden. We hopen dat we daar dit jaar verandering in kunnen en mogen brengen en dat we iedereen weer een spetterende zomer kunnen aanbieden! Wij kunnen dit echter niet alleen!

Het onderhouden van een zwembad dat zo'n belangrijke rol speelt in de Linner gemeenschap vraagt ook veel van deze gemeenschap.

Wij zijn daarom dringend op zoek naar ondersteuning.

Allereerst is de bestuursfunctie van secretaris vacant. Daarnaast zijn wij op zoek naar personen die de technische ploeg kunnen ondersteunen. Kunt u op een andere manier hulp bieden (kassa-toko-groenploeg)? Ook dan horen wij graag van u!

Er wonen momenteel heel veel jonge gezinnen in Linne, een belangrijke doelgroep! Juist deze gezinnen willen wij aanspreken, nieuwe gezichten, nieuwe ideeën!

Kunt u op de een of andere manier ondersteuning bieden dan horen wij dit graag.

Alleen samen kunnen wij de Linner gemeenschap een kindvriendelijke, goed onderhouden en prachtig mooie accommodatie aanbieden!

Reacties zijn welkom via bestuur@weerderhof.nl"

Stockfoto
 

Tags
Wellicht interessant